Агенцијата

Imaginative Advertising е приватна, независна од медиумите маркетинг агенција, основана на 03.10.2006.

Креатори сме на напредни веб страни, графички и interface дизајн и мали стратешки фокусирани кампањи.

Наша мисија е да Ви помогнеме да стигнете до Вашата маркетингшка цел.

Да го створиме, пробиеме и негуваме вашиот бренд, особено online.

Нашата визија, како да стигнеме до тоа, е полна со верба, страст, креативност и имагинација.

Нашето мото, е кога го работиш она што го сакаш работата е задоволство не е обврска; успехот е поттик да се искачиме погоре не е валута; тимската работа е доказ дека двајца се подобри од еден не е меѓусебен натпревар.